zenuwperiode met examens aangebroken

Het is begonnen: examentijd. Voor heel veel scholieren de meest spannende periode uit hun onderwijsloopbaan. Op het Carmel College Salland in Raalte werd vanochtend om klokslag 09.00 uur de eerste envelop geopend. In het examenlokaal zaten 93 Vwo-leerlingen in spanning klaar. De eindexamenkandidaten trappen af met het examen Nederlands.

Voor 48 Vwo-leerlingen staat vanmiddag nog het examen wiskunde op het programma. Ook moeten 154 Havo-kandidaten er vanmiddag aan geloven. Zij beginnen eveneens met het vak Nederlands. Voor de Vmbo’ers breekt pas komende maandag de zenuwperiode aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.