warm onthaal voor doorweekte wandelaars

De deelnemers van de avonddriedaagse in Heino zijn donderdagavond op feestelijke wijze binnengehaald. Ondanks de stromende regen was iedereen erg positief. De kinderen genoten zelfs volop en maakten gebruik van de grote plassen om nog eens lekker te soppen. Nat waren ze per slot van rekening toch al.

Zeker voor de muziek was het natte weer minder leuk. De majorettes waren door en door natgeregend. De bedoeling was dat de muziek telkens een grote groep wandelaars zou ophalen bij de Klompstraat en dan via de Brinkweg naar het Dorpshuus zou lopen. Maar door het slechte weer werden er slechts twee groepen op deze wijze binnengehaald. Gelukkig maalde de rest daar niet om en kwam toch zingend en positief binnen.

Hoeveel wandelaars er de afgelopen drie dagen precies zijn gestart is niet duidelijk, want er waren ook elke avond mensen die het bij één avond hielden. Zeker is echter wel dat er op de slotavond 560 medailles zijn uitgedeeld, aan diegenen die drie dagen present waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.