vrouw door brandweer uit auto bevrijd

Op de Heinoseweg is donderdag rond de klok van 18.00 uur opnieuw een zwaar ongeluk gebeurd. Een Zwolse reed met haar auto achter op drie wagens die voor het rode licht stonden te wachten ter hoogte van de afslag naar Raalte Noord. De vrouw moest door de brandweer uit haar auto worden bevrijd, waarna ze met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Ze heeft vermoedelijk nekletsel opgelopen. Alle vier auto’s zijn afgevoerd.

Als gevolg van het ongeluk ontstond er al snel een file vanuit Heino in de richting van Raalte. Dat kwam omdat het bijna twee uur duurde voordat de politie de weg weer vrijgaf. Al die tijd was verkeer in beide richtingen onmogelijk. Dat leidde ondermeer tot een omleiding vanaf kruispunt Bos, over de Haringdijk (die daar bepaald niet op berekend is), dwars door Raalte Noord en via de Texacopomp weer de provinciale weg op.

De weg waarop het ongeval gebeurde was juist die ochtend nieuw belijnd. Een groot deel van de dag gold een snelheidslimiet van 50 kilometer. Het is onbekend of dit de aanlijding was voor het ongeval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.