Home / archiefcentraal / verdeling van velden alsnog ter discussie

verdeling van velden alsnog ter discussie

Hoe Rohda Raalte, SV Raalte en Kwiek de ruimte op sportpark Tijenraan gaan verdelen staat alsnog ter discussie. Wethouder Gebben schrijft dat in een nieuw voorstel aan de raad. Wel wil hij het gebied waar Rohda, Kwiek en het zwembad nu gehuisvest zijn definitief aanwijzen als het nieuwe sportterrein van Raalte dorp. Daarbij wordt ook de spoorzone betrokken, het gebied tussen spoor en de weg Zwolle-Nijverdal.

Gebben komt daarmee tegemoet aan de discussie die vorige week in de raad werd gevoerd en waaruit bleek dat diverse partijen nog eens goed naar de plannen willen kijken. Met name het idee van SV Raalte om gelijk al naar de spoorzone te gaan, lijkt een aantrekkelijk voorstel. SV Raalte en Rohda hoeven dan niet samen te woekeren met de ruimte. En het sportcomplex zou meteen ook ruimte bieden aan andere verenigingen, waarbij steeds de atletiekvereniging wordt genoemd. Nadeel van het idee is dat de spoorzone pas over een jaar of acht met tunnels onder het spoor door te bereiken is.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.