twee nieuwe speeltoestellen voor de tippe

Op het terrein van openluchtzwembad De Tippe in Heino komen twee nieuwe speeltoestellen. Dat heeft het Raalter college van burgemeester en wethouders besloten.

Het zwembad De Tippe heeft een overwegend recreatieve functie. Om deze te versterken is een speelvoorzieningenplan in ontwikkeling, dat zich richt op alle leeftijdsgroepen. Hierdoor verwacht de gemeente dat met name de jeugd ook bij minder mooi weer De Tippe zal bezoeken en dat invulling wordt gegeven aan een impuls aan sportstimulering.

Vooruitlopend op dit plan worden er nu twee nieuwe speelelementen aangeschaft, ook al omdat de bestaande zijn afgeschreven en afgekeurd. De nieuwe speelobjecten sluiten aan op de wensen/trends van deze tijd, daarnaast wordt ook de ondergrond vervangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.