total tankstation uitgebreid met kado corner

Moet je ’s avonds plotseling nog even op visite of bedenk je op zondagmiddag even bij kennissen aan te gaan, heb je niets in huis om mee te nemen. De winkels zijn dicht, wat nu? Precies om die reden is het Total-tankstation aan de Westdorplaan uitgebreid met een ‘kado-corner’.

Het idee is ontstaan vanuit de vraag. “Kwamen ze bij ons na het tanken afrekenen, en vroegen ze of we ook nog iets hadden om mee te nemen op visite”, aldus Monique Rienties van de TCR Tank & Shop. “We kwamen er over in gesprek met Raymond Rienties en die wist er wel een origineel antwoord op: de kado-corner.”

Het aanbod varieert van kaarsen tot waxinelichthouders en van decoratieve lantaarns tot aangeklede dienblaadjes met diverse woonaccessoires, uiteraard allemaal van Rienties Raalte, sfeervol wonen. Het Total-tankstation is onderdeel van TCR Tank & Shop BV, waarvan ook Automat Raalte onderdeel uit maakt. Daar kun je natuurlijk ook nog steeds terecht voor auto-onderdelen of de wasstraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.