toneelgroep mensch wint toneelprijs op gala

In het Hoftheater in Raalte werd vrijdag en zaterdag het theaterseizoen weer traditioneel afgesloten met de Toneelgala’s. Dit jaar was er veel belangstelling voor de klucht ‘Eens gestolen altijd mis’ van Ray Cooney.

Het publiek genoot met volle teugen en dat was goed te horen aan de lachsalvo’s. Na afloop werd de toneelprijs 2006-2007 uitgereikt aan de Stichting Mensch uit Raalte. Tweede waren de Heemspelers uit Mariënheem en verdienstelijk derde de spelers van Ars Longa uit Heeten. Beste acteur werd Ingrid Nieuwkamp en beste debutante werd Betty Kolkman, beiden van de Heemspelers. Na afloop werd er onder het genot van ‘dreuge worst en keeze’ nog even nagepraat in de gezellige foyer van het Hoftheater.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.