toekomst platteland leeft weldegelijk

Hoe moet het platteland er in de toekomst uit komen te zien? Veel inwoners maakten dinsdagavond, tijdens de eerste inloopavond van de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe en Deventer in Zaal Oortwijn in Heino, dankbaar gebruik van de mogelijkheid om ideeën aan te dragen, adviezen te geven, wensen aan te geven of vragen te stellen over het landschapsontwikkelingsplan (LOP).

De opkomst was bijzonder goed en de voorlichters kwamen haast handen tekort om bezoekers te woord te staan. Tweemaal werd een presentatie gehouden waarin werd uitgelegd wat het LOP inhoudt en hoe de planning eruit ziet. Met name voor de verschillende overzichtskaarten van het gebied was veel belangstelling. Dit omdat de meeste bezoekers waren gekomen om het één en ander uit te pluizen over de bestemming van hun perceel. Voor Olst-Wijhe wordt woensdagavond in Zaal Logtenberg te Boerhaar een inloopavond gehouden, voor Deventer donderdag 24 mei in café De Koerkamp in Lettele. Beide inloopavonden duren van 19.00 tot 22.00 uur. Kijk voor meer info op staging2.sallandbuiten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.