toch geen nick en simon op stoppelhaene

Dat een publicatie snel achterhaald kan zijn, heeft de organisatie van Stöppelhaene aan den lijve ondervonden. Maandag heeft de organisatie nog met trots het muziekprogramma gepresenteerd voor de donderdagavond en een dag later werd zij geconfronteerd met een teleurstellende mededeling.

Het management van Nick & Simon heeft laten weten dat het duo op donderdag 23 augustus niet naar Raalte komt om op te treden. Nick & Simon gaan namelijk met de Tros op reis om tv-opnamen te maken. Aangezien het contract al sinds lange tijd rond was met Nick & Simon, is de teleurstelling bij Stöppelveld-voorzitter Paul Wittenhorst behoorlijk groot. “Als we dit één dag eerder hadden gehoord, hadden we geen mensen blij hoeven te maken met een dode mus.”

Hoewel de Stöppelhaene-organisatie geen enkel verwijt kan worden gemaakt en er natuurlijk nog zes andere fantastische optredens zijn op de donderdagavond, wordt er met man en macht gezocht naar een waardige vervanger van het duo Nick & Simon. De kaartverkoop bij Annie Schulten, de VVV en via de site staging2.stoppelhaene.nl blijft gewoon gehandhaafd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.