tiende editie halve marathon van raalte

Lange afstand lopen is er nou precies voor bedoeld dat meedoen veel belangrijker is dan winnen. Gewoon lekker je eigen tempo lopen, misschien je eigen tijd willen verbeteren, maar je verder nies aantrekken van al die andere hardlopers: het is een heerlijk gevoel. En wie minder wil lopen is ook welkom. Er is zelfs een parcours van een kilometer.

Zaterdag starten de wedstrijden op de volgende tijden: de kortste afstand de 1 kilometer om 14.00 uur, de 2,5 kilometer om 14.15 uur, de 5 kilometer om 15.10 uur, de 10 kilometer om 15.15 uur en de 21,1 kilometer om 15.00 uur. Voorinschrijven kan vandaag nog via staging2.halvemarathonraalte.nl. Het startnummer kun je dan op de wedstrijddag bij de inschrijfbalie in het Vital Centre afhalen. De na-inschrijving start op de wedstrijddag om 13.00 uur in het Vital Centre.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.