Home / archiefcentraal / techniekcursus nordic walking salland

techniekcursus nordic walking salland

Hoe krijg je dat Nordic Walking nu goed onder de knie? Wie dat wil leren moet zaterdag 26 mei om 10.00 uur bij ’t Winkeltie aan de Schoonhetenseweg in Schoonheten zijn. Want daar start Nordic Walking Salland weer een techniekcursus Nordic Walking.

De cursus bestaat uit zes lessen van anderhalf uur. De Nordic Walking Club zorgt tijdens de cursus voor de poles, oftewel de wandelstokken. De cursus staat onder leiding van sportfysio en gecertificeerd INWA-Nordic Walking Instructeur Leffert Visser. Hij draagt ook zorg voor de UKK-wandeltest. Vooraf aanmelden is noodzakelijk in verband met de groepsgrootte. Dat kan via 06-46622806, info@nordicwalking-salland.nl of via het formulier op www.nordicwalking-salland.nl. Wie verder nog vragen heeft, kan natuurlijk ook bellen of mailen.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.