sprinkhanen losgelaten in carmel college

Tweenhonderd sprinkhanen hebben van de week heel wat gilletjes losgemaakt in de gangen van het Carmel College Salland. De insecten waren daar vrijgelaten door leerlingen, die aan de vooravond staan van hun eindexamen.

Die eindexamens breken binnenkort aan. Het is dan goed gebruik dat leerlingen zo aan het eind van hun middelbare schoolcarrière nog even laten weten dat ze er waren. Sommige jaren gaat dat met gezelligheid in top. Andere jaren heeft het meer de sfeer van ‘de school nog even een poepie laten ruiken’. Het heeft er alle schijn van dat de examenlichting van dit jaar gekozen heeft voor het laatste. Naar verluid zijn ze vannacht op pad geweest om leerkrachten thuis lastig te vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.