Home / archiefcentraal / sprinkhanen losgelaten in carmel college

sprinkhanen losgelaten in carmel college

Tweenhonderd sprinkhanen hebben van de week heel wat gilletjes losgemaakt in de gangen van het Carmel College Salland. De insecten waren daar vrijgelaten door leerlingen, die aan de vooravond staan van hun eindexamen.

Die eindexamens breken binnenkort aan. Het is dan goed gebruik dat leerlingen zo aan het eind van hun middelbare schoolcarrière nog even laten weten dat ze er waren. Sommige jaren gaat dat met gezelligheid in top. Andere jaren heeft het meer de sfeer van ‘de school nog even een poepie laten ruiken’. Het heeft er alle schijn van dat de examenlichting van dit jaar gekozen heeft voor het laatste. Naar verluid zijn ze vannacht op pad geweest om leerkrachten thuis lastig te vallen.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.