sponsorloop de korenbloem voor sri lanka

De kinderen van basisschool de Korenbloem in Raalte stonden woensdagochtend te trappelen om te gaan hardlopen voor de Stichting Havonos. Deze stichting helpt de mensen in Noord-Oost Sri Lanka, getroffen door oorlog en de Tsunami van 2004.

“Ieder mens heeft recht op hulp. Daarom hebben wij deze stichting in het leven geroepen om volkomen neutraal, zonder enige politieke of religieuze binding, deze mensen de broodnodige hulp te bieden”, aldus Havonos. De leerlingen vertrokken ’s ochtends al vroeg voor hun tocht. En met het prachtige weer, zonnig en niet te warm, werd het een geweldige sponsorloop!

De kleuters liepen hun ronden op het terrein van de Korenbloem, terwijl de groepen 3 tot en met 8 om de velden bij SV Raalte liepen. Hoeveel geld er precies bij elkaar is gelopen, is nog niet duidelijk. Maar met zo’n 370 deelnemers, volle intekenlijsten en de rode gezichten van de rennende kinderen, zal het een mooi bedrag zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.