Home / archiefcentraal / spetterende kinderbingo in de blekkerhoek

spetterende kinderbingo in de blekkerhoek

Het speeltuinseizoen in de Blekkerhoek in Raalte is alweer bijna twee maanden onderweg. De renovatie en de komst van twee nieuwe attracties heeft de speeltuin duidelijk goed gedaan, want het paradijs voor kinderen leeft als ooit tevoren.

Uiteraard organiseert de speeltuinvereniging ook nog regelmatig activiteiten voor de jeugd. Zo is er op woensdagmiddag 6 juni voor alle jongens en meisjes weer een gezellige kinderbingo. Er zijn vele leuke prijzen te winnen. De bingo begint om 13.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Kosten zijn 50 eurocent per kind. Kijk voor verdere info over de speeltuin op www.blekkerhoek.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.