spetterende kinderbingo in de blekkerhoek

Het speeltuinseizoen in de Blekkerhoek in Raalte is alweer bijna twee maanden onderweg. De renovatie en de komst van twee nieuwe attracties heeft de speeltuin duidelijk goed gedaan, want het paradijs voor kinderen leeft als ooit tevoren.

Uiteraard organiseert de speeltuinvereniging ook nog regelmatig activiteiten voor de jeugd. Zo is er op woensdagmiddag 6 juni voor alle jongens en meisjes weer een gezellige kinderbingo. Er zijn vele leuke prijzen te winnen. De bingo begint om 13.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Kosten zijn 50 eurocent per kind. Kijk voor verdere info over de speeltuin op staging2.blekkerhoek.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.