snelheid uit lemelerveldseweg halen

De Lemelerveldseweg tussen Heino en Lemelerveld moet geen 60-kilomterweg worden. Dat stelt Plaatselijk Belang Lemelerveld – Dalmsholte. De gemeente Dalfsen, tot de grens met Heino wegbeheerder, wil de weg inrichten als 60 kilometerweg.

Daar krijg je alleen maar geïrriteerde weggebruikers van, voorspelt PB. Vooral, omdat ze er niets van gelooft dat mensen die van Lemelerveld naar Heino willen via de N35 en Raalte gaan. Want de Lemelerveldseweg zal altijd het kortst en het snelst zijn, ook al liggen er straks allemaal verkeersdrempels in. PB weet dat zo zeker omdat de weg via Raalte liefst tien kilometer om is.

Plaatselijk Belang is het er overigens wel mee eens dat de Lemelerveldseweg nu een soort racebaan is. Je kunt er zonder moeite honderd rijden. Als Raalte en Dalfsen die weg nu zo inrichten dat tachtig toch echt het maximum is, dan wordt de weg ook eens tuk veiliger en dan is iedereen tevreden, veronderstelt PB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.