seizoen heino ten einde na flinke domper

Voor de voetballers van Heino zit het seizoen erop. De ploeg van trainer Peter Reumer verloor donderdagavond in de eerste ronde van de nacompetitie op onbegrijpelijke wijze van Bemmel met maar liefst 0-3. En dat terwijl afgelopen zondag de heenwedstrijd nog met 0-2 werd gewonnen.

Niemand op sportpark De Kampen had er donderdagavond rekening mee gehouden. Na de 0-2 uitzege tegen Bemmel, zou de returnwedstrijd niet meer worden dan een formaliteit. En daar leek het ook lange tijd op. Heino kreeg in de eerste helft wel de kansen, maar liet deze telkens onbenut. Reden tot klagen was er in de rust echter niet, want bij een ruststand van 0-0 was er nog altijd geen vuiltje aan de lucht voor de Heinoërs.

Kort na de rust werd dat al snel anders. Binnen een minuut wist Bemmel na de thee het net te vinden: 0-1. Ondanks deze goal bleef Heino eenvoudig overeind en kreeg het zelf weer de nodige kansen. Maar op de één of andere manier viel het balletje steeds net niet goed voor de mannen van oefenmeester Reumer.

Tot overmaat van ramp werd het zo’n twintig minuten voor tijd ook nog 0-2. En dus was alles opeens weer mogelijk. Daar waar Heino op jacht ging naar de bevrijdende treffer, viel die in de 89e minuut aan de andere kant. De 0-3 van Bemmel betekende meteen het einde van het seizoen voor Heino. De voetbalschoenen kunnen in de kast en volgend seizoen zal er ongetwijfeld een nieuwe poging worden gedaan om te promoveren naar de eerste klasse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.