schoonheten maakt zich op voor groot feest

Het driedaagse tentfeest bij het gemeenschapscentrum ’t Scheultie in Schoonheten gaat vanavond van start met een darttoernooi (verdeeld over twee dagen). Er doen 25 darters mee. De hoofdprijs is een geldbedrag van 100 euro. De tweede prijs is 50 euro en de derde prijs is een vleesschaal.

Op zaterdagavond barst het grote feest écht los met de spectaculaire muzikale avond. Rond de klok van 21.00 uur trapt de band Saygen af. Saygen is een vrij nieuwe rockband uit Heeten, dat bestaat uit een stel fanatieke muzikanten die ieder hun eigen ervaring meebrengen.

Na het optreden van Saygen staat de hoofdact van Tentfeest Schoonheten 2007 op het programma. En dat is de band Scrum. Een band met voorliefde voor gitaarrockmuziek met Schotse en Ierse invloeden waar zelfs de bagpipes en viool een rol spelen. Op het tentfeest loopt deze highlandcultuur als een rode draad door de feestelijkheden, met als motto The Real Ro(c)k Party.

Muzikale toppers op de zondagmiddag zijn Jacques Herb, Stef Ekkel en het Agrarisch Duo gevormd door Jan Steegink en John Rodijk. Verder is er een roofvogelshow, verzorgd door Valkerij Rijssen. De dieren worden getraind door Gerrit en Jannie Zandvoort. Voor de kinderen is er stokbrood bakken, een draaimolen en een springkussen. Voor meer informatie kijk op staging2.tentfeestschoonheten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.