sallandse tafeltenniskampioenen bekend

Sinds een jaar of twee, werken vier tafeltennisverenigingen uit de regio samen om van elkaar te leren en om samen de sport tafeltennis te promoten. Het afgelopen jaar hebben deze vier verenigingen (uit Heino, Mariënheem, Olst en Wijhe) elk op lokaal niveau zelf een toernooi gehouden voor basisscholieren van groep 5 tot en met groep 8. Dit houdt in dat er in totaal acht poules waren. Vier jongens groepen en vier meisjes groepen. De nummers 1 en 2 van elke poule zijn uitgenodigd voor de Sallandse finale, welke dinsdag werd gehouden in Mariënheem.

Het toernooi begon met 40 sportieve en fanatieke spelers. Halverwege het toernooi werd er een tafeltennisdemonstratie gegeven door het eerste jeugdteam van Dalfsen. Dit team speelt in de hoogste klasse van Nederland en is het vorige seizoen tweede geworden. Onder het genot van wat drinken en een koekje, keken de meeste kinderen geboeid naar het schouwspel en werden ze ook nog betrokken bij de demonstratie. Ze konden meedoen met het bekende spelletje ‘rond de tafel’. Na een half uur was de demonstratie ten einde en moest er weer gestreden worden om de titel van Sallands kampioen. Om 12.45 uur waren alle wedstrijden gestreden. Tijd voor de prijsuitreiking.

De winnaars:

Jongens groep 5:

1. Nick Pham

2. Twan Leloup

Jongens groep 6:

1. Remco Smeent

2. Jeroen Reinders

Jongens groep 7:

1. Ramon Meuleman

2. Diederik Bonte

Jongens groep 8:

1. Idse de Jong

2. Tom van de Eijkel

Meisjes groep 5:

1. Ismay de Jong

2. Femke Solen

Meisjes groep 6:

1. Lobke Oude Nijeweme

2. Ryan Holterman

Meisjes groep 7:

1. Nicky Kortstee

2. Ezra Blom

Meisjes groep 8:

1. Chaël Schutte

2. Kirsten Jansen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.