rosalie herik wint fotocompetitie wereldwinkel

De winnaars van de fotocompetitie van de Wereldwinkel Raalte zijn bekend. Originaliteit en compositie gaven bij de beoordeling de doorslag. Rosalie Herik won deze wedstrijd. Tweede werd Youri de Haan en derde de drie jongens Tugay, Emre en Sezer. Ze kregen respectievelijk een Wereldwinkel-cadeaubon van 25, 15 en 10 euro.

De jury bestond uit Gerard Vrakking en Paul Tiebeek. Paul gaf een toelichting. De foto van Rosalie (twee turende meiden met een giraf) vond de jury leuk en spontaan. “Alle aandacht gaat op deze foto uit naar de Fair Trade producten en de personen.” Youri de Haan had een echte actiefoto van een spontane trommelaar gemaakt. De drie jongens staan afgebeeld met een voetbal. “Het sterke van deze foto is de actie en samenwerking tussen de jongens.” Bij de scholen is de Ieme eerste geworden en de tweede en derde prijs gaan naar de Korenbloem groep 8 a en b.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.