renb optreden de dijk exact om half elf

In tegenstelling tot wat enkele publicaties eerder deze week beweren, treedt de populaire Nederlandstalige band De Dijk zaterdagavond exact om half elf op tijdens de Raalter Pinkster Party, beter bekend als de vooravond van Ribs&Blues. In verschillende berichtgevingen werd gesteld dat de Amsterdamse band zaterdag omstreeks elf uur zou optreden, maar dat moet volgens de organisatie toch echt zijn half elf precies.

Het festivalterrein is zaterdagavond vanaf acht uur ’s avonds geopend voor het publiek, dat de Raalter Pinkster Party alleen tegen betaling kan bezoeken. Tot en met zaterdagmiddag zijn de kaarten voor tien euro in de voorverkoop te krijgen. Op de avond zelf, mits nog aanwezig, kosten de kaarten vijftien euro aan de kassa. De organisatie van het Ribs&Blues waarschuwt echter voor een snelle verkoop en sluit niet uit dat het bordje ‘Uitverkocht’ zaterdagavond zichtbaar zal zijn.

Het programma heeft zaterdagavond echter meer te bieden dan alleen de achtkoppige popgroep uit het westen van het land, die naar verluidt een anderhalf uur durende show zullen weggeven. Om kwart voor negen begint Scrum namelijk met het voorprogramma en zullen de Schotse rock en rokken de stemming er al goed inbrengen.

Wanneer je nog in de voorverkoop in het bezit wil geraken van een kaartje voor de zaterdagavond, dan kan dit bij C1000 Erik Kroeze op de Domineeskamp in Raalte, bij de VVV/ANWB aan de Varkensmarkt in Raalte èn bij de verkooppunten van de Ticket Box. In het laatste geval wordt er ook een reserveringsbijdrage gevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.