renb is muziek maar ook ander vermaak

Ribs&Blues manifesteert zich misschien als een feestje voor eten, drinken en blues luisteren. Maar wie op het festivalterrein geweest is – en dat waren er een dikke 30.000 – die weten dat er ook heel veel ander vermaak is. Kermis voor kinderen en theater voor iedereen bijvoorbeeld. Ze hadden er een boel lol in, de kunstenmakers en de kunstontvangers.

En toen was het maandagavond ook gewoon weer afgelopen. Het grote opruimen kon beginnen. ’s Avonds werd voorzitter Ton Groot Beumer gehuldigd omdat hij tien jaar actief is voor het alsmaar groeiende festival in hartje Raalte dat landelijk steeds meer belangstelling weet te trekken. Onder meer de TROS besteedde er zaterdag op Radio 2 ruimschoots aandacht aan. Voorzitter Groot Beumer beloofde er alles aan te zullen doen om van het twaalfde festival (volgend jaar nog eerder in mei) een nog groter succes te maken. Al zal dat nog een hele opgave worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.