Home / archiefcentraal / renb in elk geval muziek maar ook show

renb in elk geval muziek maar ook show

Een R&B-hoogtepunt was ook de show van de maffe Canadezen White Cowbell Oklahoma die het beste als een rondreizend rockcircus kunnen worden omschreven. Watermeloenen die met een motorzaag werden gekliefd, de eerste rijen bezoekers zoeken nu nog de stukken in hun haren. De Amerikaanse Guy Forsyth, hij kreeg van Ribs&Blues een teddybeer mee voor zijn pas geboren dochter, liet zien en horen waarom hij de sjamaan van de blues wordt genoemd. De jonge Brit Scott McKeon bespeelde zijn gitaar alsof hij dat al decennia doet in plaats van tien jaar en het Canadese trio Elliot Brood (spreek uit als Broed) was een aangename opener van de eerste festivaldag.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.