renb feestterrein drie dagen helemaal vol

Heel even leek het voorspelde slechte weer op tweede pinksterdag, de derde dag van het elfde Ribs&Blues festival, ook werkelijkheid te worden. Hoewel het meer een kruising tussen motregen en een echte regenbui was, was het bij de opening van festivalterrein de Domineeskamp toch even een natte bedoening. Maar even na tweeën stopte de druilerige regen en voor 15.00 uur was meteen het hele festivalterrein weer stampvol met bezoekers. Een herhaling van de eerste dag en van de zaterdagavond. In totaal hebben naar schatting zo’n kleine 30.000 mensen een bezoek aan Ribs&Blues gebracht dit jaar, ongeveer net zoveel of net iets meer dan vorig jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.