Home / archiefcentraal / renb feestterrein drie dagen helemaal vol

renb feestterrein drie dagen helemaal vol

Heel even leek het voorspelde slechte weer op tweede pinksterdag, de derde dag van het elfde Ribs&Blues festival, ook werkelijkheid te worden. Hoewel het meer een kruising tussen motregen en een echte regenbui was, was het bij de opening van festivalterrein de Domineeskamp toch even een natte bedoening. Maar even na tweeën stopte de druilerige regen en voor 15.00 uur was meteen het hele festivalterrein weer stampvol met bezoekers. Een herhaling van de eerste dag en van de zaterdagavond. In totaal hebben naar schatting zo’n kleine 30.000 mensen een bezoek aan Ribs&Blues gebracht dit jaar, ongeveer net zoveel of net iets meer dan vorig jaar.

Lees ook

Webinar Puberbrein tijdens Week van de Opvoeding

OLST/WIJHE – Het CJG presenteert op woensdagavond 6 oktober de gratis webinar ‘Puberbrein’ voor ouders …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.