Home / archiefcentraal / regen deert lemelerveldse wandelaars niet

regen deert lemelerveldse wandelaars niet

Met bakken vol, kwam de lang verwachte regen maandagavond op de wandelaars neer. De deelnemers aan de 31e wandeldriedaagse in Lemelerveld trokken zich er weinig van aan. Voor de opkomst was het uiteraard wel van invloed, want de twijfelaars lieten verstek gaan. Ook dit jaar waren er voor de eerste avond weer twee fraaie routes uitgezet, vanaf de voetbalkantine naar de omgeving van de Zonnebloemweg. Daar was voor de vijf kilometer lopers het keer-, en controlepunt met uiteraard limonade en een appel.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.