ponyspelen vallen in de smaak bij concours

Tijdens het concours dat de Landelijke Rijvereniging en ponyclub De Lierderruiters vrijdag organiseerden op het terrein van de familie Hollak aan de Herenbrinkweg, kwamen de jongste ruitertjes en amazones aan zet tijdens de ponyspelen. Naast het spekhappen moesten de deelnemers met hun trouwe viervoeters een sprongetje maken en dressuren. Maar wát fijn, dat vader of moeder een handje mocht helpen…

In Lierderholthuis was het de hele dag door een komen en gaan van trailers, want toen de pony’s het erop hadden zitten, volgden aansluitend de wedstrijden (B en L klasse) voor de paarden. Ook zaterdag gaan de wedstrijden nog door, alle klassen (inclusief het springen) komen dan aan bod. Voor de LR/paarden gaat het om een selectiewedstrijd. Dit houdt in dat over het outdoorseizoen drie selectiewedstrijden gereden worden, die meetellen voor het Kringkampioenschap Kring Salland. Degene die over de vier wedstrijden het beste heeft gereden mag zich in zijn/haar rubriek Kringkampioen Kring Salland noemen en mag de Kring vertegenwoordigen op de Overijsselse Kampioenschappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.