pinksteren net als altijd met veel regenenbier

En ook dit jaar lijken de weergoden het slecht voor te hebben met het evenement tijdens Pinksteren. De verwachtingen zijn ronduit slecht, met veel regen en hier en daar slechts een sprankje zon.

De organisatie hoeft echter niet te vrezen voor een lage opkomst tijdens de elfde editie van het festival. Het verleden leert ons namelijk dat er ook op de mindere dagen voldoende bezoekers de regen trotseren om te genieten van bier, wijn, ribs, beenham maar met name muziek.

En wat dat betreft hoeft Ribs&Blues zich dit jaar al helemaal geen zorgen te maken, want het heeft één van de beste programma’s van de afgelopen jaren.

Voor het publiek dat zich ongetwijfeld weer massaal richting Domineeskamp zal begeven heeft de organisatie maar liefst elf optredens gearrangeerd. Erkende bands uit zowel binnen- als buitenland zorgen er dit jaar voor dat het evenement ook echt de naam van ‘blues’ in zich mag dragen. Verder blijft het vooral vrezen voor een nieuwe editie van Regen&Bier.

En voor de koukleumers onder ons? Vanavond trapt De Dijk af met een anderhalf uur durende show. Van der Lubbe & Co starten vanavond exact om half elf, tijdens de Raalter Pinkster Party, overdekt welteverstaan… dus die reden om niet te komen kijken is bij deze al ontkracht!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.