Home / archiefcentraal / omdat het een mooie foto is

omdat het een mooie foto is

Op andere plekken op deze site schrijven we al over Ribs&Blues, het succes van de pre-pinkster-party, dat het droog bleef, dat het publiek genoot. Eigenlijk hebben we daar hier niets aan toe te voegen. Maar fotograaf Rene te Wierik maakte nog zo’n mooie foto. En die wilden we graag plaatsen. Binnenkort kunnen we op deze site fotoreportages plaatsen, maar zo ver is het nog niet. Daarom nog even zo: genieten van Huub van der Lubbe.

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.