nordic walking salland geeft weer introductieles

Nordic Walking Salland organiseert zaterdag 19 mei een introductieles Nordic Walking bij ‘t Winkeltie van de familie Grootenhuis in Schoonheeten. De les start om 10.30 uur en staat onder leiding van sportfysiotherapeut en gecertificeerd INWA-Nordic Walking instructeur Leffert Visser.

De kosten zijn 12,50 euro. Dat is inclusief het gebruik van de poles (stokken), demo Nordic Walking en een kopje koffie na afloop. De les duurt ongeveer anderhalf uur. Aansluitend is er gelegenheid, onder het genot van een kopje koffie/thee, om vragen te stellen. Tevens is er dan de mogelijkheid om je op te geven voor de ‘techniekcursus’.

Aan te bevelen voor de introductieles is makkelijk zittende kleding en wandelschoenen. Bij regenachtig weer zelf zorgen voor regenkleding. Vooraf aanmelden is noodzakelijk in verband met de groepsgrootte. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via 06-46622806, per mail info@nordicwalking-salland.nl of via het inschrijfformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.