Home / archiefcentraal / nordic walking lessen in frisse regenbui

nordic walking lessen in frisse regenbui

De eerste Nordic Walking Techniekles in Schoonheten begon dit weekend met een flinke regenbui. Maar daar lieten de walkers zich niet door uit het veld slaan. Genietend van de mooie natuur kregen de deelnemers de eerste kneepjes van het Nordic Walking bijgebracht door sportfysiotherapeut Leffert Visser. Slepen met de poles, afzetten met de poles waardoor je grotere passen maakt en sneller loopt. De les duurde ongeveer anderhalf uur. Daarna was het heerlijk genieten van koffie of thee in ’t Winkeltie van de familie Grootenhuis.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.