Home / archiefcentraal / nieuwe aanbesteding wmo hulpmiddelen

nieuwe aanbesteding wmo hulpmiddelen

In 2003 heeft de gemeente Raalte samen met de gemeenten Ommen en Dalfsen een Europese aanbesteding gehouden voor de WMO-hulpmiddelen (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Er is toen een contract gesloten met Welzorg voor de inkoop van onder andere scootmobielen, tilliften en rolstoelen.

Het huidige contract met Welzorg loopt op 1 april 2008 af. Voor een rechtmatige inkoop wordt er daarom een nieuwe Europese aanbesteding in de markt gebracht. De gemeente Raalte gaat bij de inkoop samenwerken met de gemeenten Dalfsen, Ommen, Staphorst, Zwartewaterland en Hardenberg. Het gehele traject van aanbesteding zal voor 1 januari 2008 worden afgerond.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.