lokaal alternatief genuanceerder over shop

In eerdere artikelen over een coffeeshop in Raalte schreven we dat Lokaal Alternatief tegen is. Egbert den Daas vindt die formulering wel erg kort door de bocht, zo blijkt uit een reactie. Daarom zonder samenvatting het gehele standpunt van Lokaal Alternatief.

“Lokaal Alternatief is voorshands niet overtuigd van nut en noodzaak van een coffeeshop in Raalte. De gemeenteraad organiseert na de zomervakantie een thema-avond waarin voors en tegens van een coffeeshop in Raalte eens nader toegelicht worden. Wij zullen uiteraard met interesse hieraan deelnemen. Opmerkelijk vinden wij wel dat er in verschillende plaatsen in Nederland maatregelen worden genomen om het aantal coffeeshops in verband met overlast voor de buurt terug te dringen en dat er in Raalte gesproken wordt over het oprichten van een coffeeshop.”

Salland Centraal merkt verder op dat CDA, VVD en PvdA niet gereageerd hebben op ons verzoek hun standpunt kenbaar te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.