Home / archiefcentraal / kritiek van bolhuis op krant feitelijk onjuist

kritiek van bolhuis op krant feitelijk onjuist

”We hebben de ingezonden brief van Bolhuis bewust niet geplaatst, omdat hij in twee passages afgeeft op de krant”, aldus hoofdredacteur Alex Engbers van de Stentor. “De afspraak die we maakten met Bolhuis was dat hij een ingezonden brief mocht plaatsen, zonder naschrift van ons, met de nadrukkelijke afspraak dat het niet over de krant zou gaan. Daar hield hij zich niet aan, dus weigerden wij de brief.”

Bolhuis zegt overigens dat de afspraak was dat hij niet teveel uit mocht halen naar het betreffende dagblad. Engbers heeft de kritiek die Bolhuis op zijn krant heeft, nog wel nagetrokken. “Ik heb alles over de zaak nagelezen en kan niet anders dan concluderen dat de kritiek op ons feitelijk onjuist is.”

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.