knvb finales in heeten een groot feest

SV Heeten blijkt een prima gastheer voor grote evenementen. Zaterdag werden op de sportvelden in Heeten maar liefst elf finales om de KNVB beker in het district Oost gespeeld. En het werd één groot feest. Dat kwam natuurlijk ook omdat iedere wedstrijd een finale was en dus iedere wedstrijd een kampioen opleverde. Mede-organisator Hans Holtmaat: “Een goede opmaat naar het grote pupillentoernooi op tweede pinksterdag dat we hier houden.”

Hoe zit dat met bekerwedstrijden? Ieder team, ook lagere teams, kan zich aan het begin van de competitie inschrijven voor deelname aan de KNVB-beker en wordt in een bij dat team passende klasse ingedeeld. Dat levert een seizoen lang onderlinge duels op van erop of eronder. De elf finales waren voor de teams de ontknoping van een seizoen lang bekerwedstrijden spelen.

Om 9.30 uur begon de dag met de allerkleinste finalisten, de F-pupillen van ongeveer 7 jaar oud. Het laatste fluitsignaal klonk omstreeks de klok van 17.00 uur. De winnende finalisten zijn: SVVN F1, Heino F1, Voorwaarts V. D1, Daarleveen E1, OVC’21 E1, Vilsteren D1, Heino C3, Vroomshoopse Boys C1, JCLE B1, OVC’21 B1 en Voorwaarts V. A1.

Heeten was de uitverkorene om deze dag te mogen organiseren. Mede door dezelfde opzet te gebruiken als het jaarlijkse pupillen-pinkstertoernooi is deze finaledag uitstekend verlopen. Per finalewedstrijd was er een wedstrijdbegeleider van de organisatie die iedereen wegwijs maakte door de toeschouwers, zodat alles op de welbekende rolletjes verliep.

De organisatie is dan ook bijzonder tevreden met het verloop van de dag. “Alhoewel we ook erg dankbaar zijn voor de bereidwilligheid van de weergoden”, zegt Hans Holtmaat namens de organisatie en voegt daaraan toe dat hij hoopt dat het weer én de toeschouwers tijdens het pupillentoernooi op tweede pinksterdag net zo goed de weg naar het Heetense sportpark weten te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.