kansplus zet vrijwilligers in het zonnetje

KansPlus heeft tijdens haar seizoenslot Maria Tinselboer en Annette Kiekebosch in het zonnetje gezet, omdat ze zich langdurig ingezet hebben voor de belangen van de club. Wie nu zegt ‘KansPlus, wat is dat’, die stelt een goede vraag, want het is een nieuwe naam, de naam van de vereniging van ouders en verwanten van mensen met een beperking, met ook een afdeling in Salland.

KansPlus is een ontmoetings- en informatieplaats, niet voor mensen met een beperking, maar voor hun ouders en verwanten. Het is een landelijke club. Midden Overijssel is een afdeling voor de gemeenten Raalte, Dalfsen, Hellendoorn en Olst-Wijhe. Tijdens de bijeenkomsten komen zaken aan de orde die alles te maken hebben met ouder zijn van een kind met beperking. Het gaat dan over uit huis wonen, werk zoeken, subsidies krijgen, syndromen hebben, noem maar op.

Maar er is ook tijd voor gezelligheid in de vorm van familiedagen, volksdansen, Sinterklaas en Kerst. Ook ouders van jonge kinderen kunnen heel goed terecht bij KansPlus. Wie nu denkt, daar wil ik ook bij, of daar wil ik meer van weten, die kan contact opnemen met secretaris Harrie Wolterink 0548-595677.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.