jansen opent nieuwbouw carmel met klap

Geert Jansen, Commissaris van de Koningin in Overijssel, heeft woensdagmiddag met een ferme klap op een ‘Kop van Jut’, de nieuwbouw van het Carmel College Salland officieel geopend. In de spiksplinternieuwe kantine, onder het toeziend oog van alle medewerkers van de school en een grote groep genodigden, had Jansen maar één poging nodig om de ‘Kop van Jut’ te raken.

Naast de Commissaris van de Koningin spraken ook rector Johan Supèr en wethouder Jos Elshof de aanwezigen toe. Supèr en Elshof lieten weten met veel voldoening te kijken naar het eindresultaat. “Er staat nu toch een prachtig gebouw, dat belangrijk is voor de jeugd in de regio. En ik denk dat men in Raalte trots mag zijn op dit schoolgebouw”, aldus de wethouder, die na afloop van zijn toespraak aan Supèr een grote foto overhandigde met daarop het eindresultaat van het levend kunstwerk waar woendagochtend ruim 700 leerlingen druk mee zijn geweest. Voor meer over het kunstwerk zie: Veel bekijks bij levend Carmel-kunstwerk.

Na het officiële gedeelte kregen alle aanwezigen de kans om een kijkje te nemen in het nieuwe pand. Uiteraard werd van die kans gretig gebruik gemaakt. Het nieuwe schoolgebouw aan de Florens Radewijnsstraat in Raalte biedt onderdak aan het Praktijkonderwijs en de onderbouw van het Vmbo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.