Home / archiefcentraal / info avond over ontwikkeling drostenkamp

info avond over ontwikkeling drostenkamp

De gemeente Raalte houdt vanavond vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis, ingang Zwolsestraat, een informatieavond over de ontwikkelingen in het park Drostenkamp. Op deze avond zal de gemeente op hoofdlijnen informatie geven over het plan Drostenkamp en de stand van zaken van het project; het uitbreiden van de vijvers, de aanleg van een bergbezinkbassin en het verfraaien van het park.

De avond heeft een inloopkarakter waarbij tweemaal een centrale presentatie wordt gegeven van circa twintig minuten. Eenmaal om 19.30 uur en een keer om 20.30 uur. Belangstellenden kunnen dus zelf kiezen welk tijdstip het beste schikt. Voor en na de presentaties kan men vragen stellen over het project. De informatieavond duurt tot 21.15 uur. De gemeente nodigt iedereen van harte uit om de plannen te komen bekijken.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.