harleys denderen richting motormuseum

Zestig leden van de Griekse Harley Davidson Club (de Griekse chapter) zijn vanaf vanmiddag 13.00 uur te gast bij het American Motormuseum en bijbehorend café Tivoli in Raalte. De Grieken zijn op doorreis naar Bussloo waar dit weekend een enorm groot internationaal Harley-treffen is.

Niet alleen vanmiddag en vanavond zullen de Harley’s te zien zijn bij het Motormuseum in Raalte. Ze verwachten daar dat van de 25.000 bezoekers aan Bussloo zeker tien procent in Raalte zal neerstrijken. Om het museum te bekijken en om een pilsje te doen in de tuin van Tivoli. Maar ook om te luisteren naar passende livemuziek, morgenavond in het café.

Zeker is dat alle voorzitters van de verschillende chapters naar Raalte komen. Maar die reizen vanaf Bussloo met de bus. Omdat ze – naar eigen zeggen – ook graag een biertje drinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.