harley betrokken bij ongeval op a1

Het Harleytreffen op Bussloo heeft ook in de Sallandse regio veel motorgeronk opgeleverd. De 25.000 Harley-rijders uit heel Europa lijken – op dat motorgeluid op de wegen afgaand – niet alleen op het grote campingterrein in Bussloo te hebben gezeten. Ze kwamen ook massaal naar het motormuseum in Raalte.

Voor zover bekend is er tijdens al die toertochten door de Sallandse dreven één gewonde gevallen. Het betreft en 47-jarige motorrijdster uit Salo. Ze reed in een internationaal gezelschap op de A1, toen iemand van de groep motorpech kreeg. Na reparatie op de vluchtstrook trok de groep op, maakte snelheid op de vluchtstrook en wilde met flinke vaart de A1 weer op. Daarbij raakte de vrouw uit Finland een groepslid, verloor de controle over haar motor en viel tegen een passerende auto op. Met vermoedelijk een heupfractuur is ze opgenomen in het ziekenhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.