Home / archiefcentraal / geen punten voor withag na high sider

geen punten voor withag na high sider

De coureur van Yamaha-MGM-Racing (het nieuwe team dat voortkomt uit de leden van Koerhuis-RRTH uit Lemelerveld en Bob Racingteam uit Borne) startte weliswaar voor de derde keer op rij vanaf pole-position, maar viel al in de eerste bocht van zijn motor met een zogenaamde ‘high-sider’.

Bij een high-sider komt de achterkant van de motor omhoog en wordt de coureur als het ware omhoog geworpen. Bob hield zelf slechts een enkel schrammetje over aan de val, maar de motor was er een stuk slechter aan toe. Door deze domper moet het team deze week hard aan het werk, om alles weer klaar te krijgen voor de Pinksterraces van komend weekend in Oss.

Withag, die uitkomt in de Dutch Superbikes, was het seizoen goed begonnen met een zege op Assen en een tweede plek in het Gelderse Hengelo. Maar aangezien hij in Eemshaven geen punten wist te vergaren, is de motorcoureur uit Borne in het kampioenschap nu voorbijgestreefd door Arie Vos. Met nog zeven wedstrijden op het programma is er echter nog niets aan de hand voor het team uit Lemelerveld/Borne. Voor meer nieuws over het team kijk op Yamaha-MGM-Racing.nl.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.