freedom viert mijlpaal met jubileumconcert

Om het extra feestelijk te maken, zullen het blazerskwintet van het Carmel College, Yolanda Koene op dwarsfluit en Greet Masselink op viool medewerking verlenen aan dit bijzondere concert.

De kerk is open vanaf 18.30 uur en om 19.00 uur zal het concert beginnen. De toegang is gratis. De koorleden van Freedom zouden het leuk vinden om zoveel mogelijk mensen, waaronder oud-leden, te begroeten. Diegenen kunnen dan horen hoe het koor in de loop der jaren muzikaal is gegroeid en hoe het repertoire vandaag de dag klinkt. Ook worden enkele liederen van vroegere tijden gezongen. Na afloop van het concert is er gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie, het koor te feliciteren met deze bijzondere mijlpaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.