Home / archiefcentraal / feestje triumph rijders in motormuseum

feestje triumph rijders in motormuseum

Dat hadden die bezitters van een Triumph-motor mooi bedacht: een feestje bouwen bij het Raalter Motormuseum en Tivoli. Eigenaren van een Triumph-motor hadden zich dertig jaar geleden verenigd in de Triumph Owners Club Nederland en dat moest gevierd worden.

Museum en café lenen zich natuurlijk prachtig voor zo’n feestje. Je huurt een bandje in, je steekt een barbecue aan, je zet de biertap open, en die prachtige motoren doen de rest. Honderden liefhebbers vierden het feestje mee.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.