fc twente met wellenberg niet langs az

FC Twente is er niet in geslaagd om de eerste wedstrijd van de playoffs, voor een Champions League-ticket, winnend af te sluiten. In het eigen Arke Stadion kwam de ploeg van trainer Fred Rutten niet verder dan 1-1.

Raaltenaar Niels Wellenberg kwam al na 36 minuten spelen in het veld voor FC Twente-speler Ismail Aissatti, die vanwege een vrij zware bekkenblessure niet verder kon. Wellenberg speelde een solide wedstrijd en vocht een paar mooie duels uit met de sterke AZ-spits Danny Koevermans. Met de Raaltenaar in het team, kwam FC Twente zelfs terug van een 0-1 (goal van Simon Cziommer) achterstand. Het was de Zweed Kennedy Bakircioglü die FC Twente in de derde minuut na rust met een fantastisch vrije trap op gelijke hoogte bracht. Verder dan 1-1 kwamen de Enschedeërs echter niet. Zondag volgt de return in Alkmaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.