Home / archiefcentraal / drostenkamp eerst slechter daarna beter

drostenkamp eerst slechter daarna beter

Er is al flink geklaagd over de Drostenkampvijvers. Toen het fietspad er doorheen werd getrokken om jongeren honderd meter fietskorting te geven op weg naar school, hebben ook wij geschreven dat het ooit zo statige park nu wel definitief naar de knoppen was geholpen.

Achter de schermen werd toen echter al gewerkt aan een nieuw plan voor de vijvers. Dat was bekend, want vorig jaar al, had de raad daar 1,4 miljoen euro voor aan de kant gezet (het mag wat kosten) en vermoedelijk komt daar nog eens twee ton bij. Maar dan heb je ook wat. Hoewel, ook hier geldt: het moet eerst slechter worden, wil je het beter krijgen. Want als het plan uitgevoerd wordt, moeten er eerst nog heel wat bomen tegen de vlakte. Een open park is nu eenmaal veiliger, aldus wethouder Haarman. Voor een pdf-bestand van het nieuwe plan voor Drostenkamp klik hier.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.