defibrillator voor de belte in nieuw heeten

Op het sportpark de Belte in Nieuw Heeten is een defibrillator geplaatst. Het is een geschenk van carnavalsvereniging de Hekk’n Sluuters. De carnavalsvereniging doet elk jaar een schenking aan een plaatselijk doel.

Voorzitter Irene van de Kroon kreeg het cadeau, in de pauze zondag tijdens het mixtoernooi, uit handen van prins Sjon de Eerste. Martin Lamers, voorzitter van de Hekk’n Sluuters: “Een defibrillator is juist op een sportpark belangrijk en daarom vonden wij het een uitstekend idee om onze jaarlijkse gift hieraan te besteden. We betalen ook een opleiding reanimeren voor tien personen en de controle op het onderhoud.”

Irene van der Kroon is erg blij met dit geschenk. “Het stond toch al een hele tijd op ons verlanglijstje.” Johan Pijnappel van de EHBO Heeten/Nieuw Heeten gaf een demonstratie. De defibrillator hangt in het ballenhok, waarvan de sleutel weer in ’t tennisverblijf ’t Hokkie hangt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.