Home / archiefcentraal / defibrillator voor de belte in nieuw heeten

defibrillator voor de belte in nieuw heeten

Op het sportpark de Belte in Nieuw Heeten is een defibrillator geplaatst. Het is een geschenk van carnavalsvereniging de Hekk’n Sluuters. De carnavalsvereniging doet elk jaar een schenking aan een plaatselijk doel.

Voorzitter Irene van de Kroon kreeg het cadeau, in de pauze zondag tijdens het mixtoernooi, uit handen van prins Sjon de Eerste. Martin Lamers, voorzitter van de Hekk’n Sluuters: “Een defibrillator is juist op een sportpark belangrijk en daarom vonden wij het een uitstekend idee om onze jaarlijkse gift hieraan te besteden. We betalen ook een opleiding reanimeren voor tien personen en de controle op het onderhoud.”

Irene van der Kroon is erg blij met dit geschenk. “Het stond toch al een hele tijd op ons verlanglijstje.” Johan Pijnappel van de EHBO Heeten/Nieuw Heeten gaf een demonstratie. De defibrillator hangt in het ballenhok, waarvan de sleutel weer in ’t tennisverblijf ’t Hokkie hangt.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.