de dijk doet pas na twee toegiften licht uit

Met rond 5.000 bezoekers en een spetterend concert van De Dijk is zaterdagavond de Raalter Pinkster Party, de pre-party van het elfde Ribs&Bues festival, een enorm succes geworden.

Ondanks alle sombere weersvoorspellingen bleef het de hele avond droog en kwamen pas na het optreden van Van der Lubbe en consorten wat druppels naar beneden. Met een geslaagde mix van oude succesnummers en nieuw werk wist De Dijk de duizenden fans van begin tot eind te boeien en werd daarom ook twee maal teruggeroepen. Met als laatste nummer de klassieker Mag het licht nu uit. In het voorprogramma bewees Scrum dat Schotse rokken, rock en vuur een hoog meezinggehalte hebben.

Vandaag gaat het dan gratis toegankelijke Ribs&Bues verder met White Cowbell Oklahoma (deze maffe Canadezen maakten Raalte zaterdag al onveilig) en een bijzonder concert van Cuby&Blizzards met een gastoptreden van Daniël Lohues. “Doe mijn goede vrienden Harry Muskee en Daniël Lohues de groeten en geniet van Ribs&Blues zondag en maandag”, zo gaf Huub van der Lubbe de duizenden bezoekers op de Domineeskamp in het centrum van Raalte zaterdagavond mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.