circus bavaria vier dagen lang in raalte

Circus Bavaria komt volgende week naar Raalte. Het uit België afkomstige circus slaat haar tenten van maandag 4 tot en met donderdag 7 juni op nabij het voormalige Vitensgebouw, tussen de Burgemeester Zuidwijklaan en de N35.

De Belgische circusfamilie verzorgt maar liefst zes voorstellingen in Raalte. Dagelijks is er een show om 16.00 uur en op de maandag en woensdag is er een extra voorstelling om 19.00 uur. Circus Bavaria beleeft in 2007 haar jubileumtoer en heeft daarom een speciaal programma. Bezoekers krijgen een klassiek circusspel voorgeschoteld. Paarden, clowns, acrobaten, jongleurs en trapeze. En natuurlijk nog talloze verrassingen.

Voor kaartjes kan men bellen met de reserveertelefoon: 06-54315282. Maar ook aan de kassa is het mogelijk om kaartjes te verkrijgen. Bij de circustent is de kassa dagelijks open van 11.30 tot 12.30 uur en uur voor aanvang van elke voorstelling. Kijk voor meer informatie over op staging2.circusbavaria.nl. Daar is ook een kortingsbon te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.