bolhuis vecht ontslag in gemeente raalte aan

Alex Bolhuis, voormalig burgemeester van Raalte, vecht zijn ontslag aan. Dat bevestigt het ministerie van Binnenlandse Zaken. Bolhuis werd op 1 april eervol ontslagen. Dat gebeurde eervol, omdat de gemeente Raalte het vertrouwen in hem opzegde zonder daadwerkelijk onderzoek te doen naar de reden die ten grondslag lag aan het verlies van vertrouwen.

In theorie kan het ontslag van Bolhuis dus worden teruggedraaid. Maar regulier in dit soort zaken is dat de rechter spreekt van een definitief verstoorde arbeidsrelatie, als Bolhuis tenminste in het gelijk zou worden gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.