bestook gemeente over domineeskamp

Misschien dat er volgend jaar een extra ingang voor rolstoelers komt. Of beter nog: de Domineeskamp moet een andere ondergrond krijgen. Het bestuur van Ribs&Blues gaat in elk geval hard nadenken over het gerezen rolstoelprobleem. We kregen via Lauk Bouhuijzen de volgende mail binnen van het Ribs&Blues-bestuur.

“We gaan één en ander evalueren. Duidelijk is wel geworden dat een dergelijk rolstoelplatform permanent bewaakt moet worden. Te veel mensen maken er anders misbruik van (dezelfde groep die waarschijnlijk parkeert op gehandicaptenparkeerplaatsen). Maar permanente bewaking kost veel tijd en is dus duur. Speciale looppaden van bijvoorbeeld houten planken werkt niet denken wij: die staan vol met bezoekers èn die zullen er weer over gaan struikelen.

Mogelijk dat we in 2008 eigen ingang voor rolstoelers maken (aan de kant van de Lifgerusstraat) dichtbij het rolstoelplatform, maar dat zal dus ook extra bewaking betekenen. We gaan alle reacties bekijken komende maanden.

Misschien is het toch belangrijk om nog eens te melden dat we als stichting Ribs&Blues dit festival niet organiseren om er geld aan over te houden, maar dat we er zoveel onbetaald tijd en energie insteken omdat we van muziek houden en van een leuk feestje. Waar iedereen welkom is, maar waar we niet alles kunnen regelen wat sommigen willen. Maar hopelijk blijven rolstoelers de gemeente bestoken over het oppervlakte van de Domineeskamp, wij doen dat in ieder geval wel (vraag maar aan burgemeester van Veen die zondagmiddag uitgebreid rondgeleid is). En er is een wethouder die een echte bluesfanaat is…”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.