adje brengt bliksembezoek aan raalte

De populaire Adje, bekend van het televisieprogramma ‘Mooi weer De Leeuw’, heeft dinsdag aan het einde van de middag een bliksembezoek gebracht aan het gemeentehuis in Raalte. Het bezoek maakte onderdeel uit van de perspresentatie van de vijftiende editie van het internationale festival ‘Overijssel op Straat’, waaraan vijftien Overijsselse steden en dorpen deelnemen.

Tijdens het bezoek overhandigde Adje wethouder Jos Elshof een t-shirt en speldde hem een speciale onderscheiding op met betrekking tot het Straattheater. Elshof gaf op zijn beurt een t-shirt van de gemeente Raalte aan de humoristische Adje, die aankomende zaterdag het shirt van Raalte misschien aantrekt tijdens de uitzending van ‘Mooi weer De Leeuw’. Adje weet echter niet of dat wordt toegestaan door Paul de Leeuw.

Het festival in Raalte is dit jaar op zaterdag 29 september van 14.00 tot 17.00 uur. Naast een optreden van ‘Adje en Theo’ is in het centrum van Raalte onder andere het knotsgekke Italiaanse ‘Teatro Necessario’ van de partij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.