Home / archiefcentraal / 15000 mensen naar tweede renb dag

15000 mensen naar tweede renb dag

Ribs&Blues kan niet alleen wat weer en muziek betreft terugkijken op een meer dan geslaagde eerste dag, ook de activiteiten in Kids Corner, Adventureland en Theaterland trokken drommen belangstellenden, zowel jong als oud. En de spareribs (net als het bier trouwens) waren bijna niet aan te slepen. En behoudens de aanhouding van een paar dronken bezoekers die toiletten wilden vernielen, waren sfeer en stemmig onder de naar schatting 12.000 tot 15.000 bezoekers opperbest.

Lees ook

IJsselbiënnale: 28 kunstwerken langs de IJssel

REGIO – 28 werken van beeldend kunstenaars langs een fietsroute van ruim 120 kilometer langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.